16:10 h. jueves, 25 de abril de 2024

Terceira vitoria consecutiva do CB Noia

Stadio Sport  |  03 de diciembre de 2014 (18:00 h.)
20141019_121108_PA196350-001

Co paso das xornadas os noieses se mostran máis sólidos, sobre todo como locais, onde se impuxeron ao Arzúa (62-54). Os máis pequeno de clube desprazáronse a Cee nunha nova xornada da liga XOGADE

O partido estivo moi disputado pero o ritmo que impuxeron os locais dende o comezo do encontro fixo que estiveran por diante no marcador durante todo o partido, ainda que concederon ocasións ao rival para manterse vivos e con opcións no partido.

A primeira metade non tivo máis historia que un Noia sólido na parte ofensiva e concedendo máis facilidades en defensa, todo isto acompañado de moitos erros en ataque que permitiron que o partido non se rompese antes do descanso, ao que se chegou cunha vantaxe por parte dos locais de 8 puntos e cun marcador de 32-24.

Na segunda metade houbo unha reaccion por parte dos visitantes que aproveitaron moitas perdas de balón do equipo noiés para acercarse a 5 puntos á conclusión do terceiro cuarto. No último cuarto o equipo visitante seguíu apretando mentres os locais seguían de capa caída afrontando  unha fonda crise en defensa que permitíu que a dous minutos do final o partido estivera a 1 punto de diferencia en favor dos locais. Nos últimos intres unha boa defensa e intensidade por parte do Noia permitíu salvar o encontro e gañar cunha diferencia de 8 puntos.

Esperamos seguir con esta dinámica de victorias nos próximos encontros, así que a seguir traballando duro chavales. Mención especial a Xandre e Brais que non puideron disputar o partido pero que estiveron transmitindo o seu apoio dende o banquillo e que esperamos a súa pronta recuperación para telos de novo sobre a cancha.

Tanteo:

1º Cuarto 16-14  2º Cuarto 16-10  3º Cuarto 13-16  4º Cuarto 17-14

Xogadores e anotadores:

Rober (10), Óscar (6), Paspi, Kevin, Joseba (13), Iván (6), Sergio (9), Álex (18) e David

Los más pequeños del CB. Noia se desplazaron la mañana del sábado a Cee para enfrentarse con los locales en una nueva jornada de la liga XOGADE

Los 3 equipos vencieron sus respectivos duelos dando muestra de la mejoría en el juego que poco a poco van mostrando. Aún queda mucho por trabajar, pero con ilusión y ganas el camino es mucho más fácil.

2º DIVISIÓN CADETE FEMENINO

Peleteiro B 34- CB. Noia Autos Patiño 65

Victoria de las noiesas en su desplazamiento a Peleteiro en un partido cómodo donde las visitantes siempre fueron por delante en el marcador ante un equipo plagado de jugadoras infantiles que no le perdieron la cara al partido en ningún momento.

El Autos Patiño salió muy enchufado al partido metiendo un parcial de 1-18 al final del 1º cuarto. Esto sería un espejismo puesto que con el paso de los minutos las noiesas empezaron a despistarse en defensa concediendo muchas canastas fáciles.

Por el Autos Patiño jugaron: Andrea Romero, Ángela Ces, Andrea Piñeiro 2, Laura Lema 14, Ainhoa Errotaberea 6, Alba Ageitos